Saturday, 17 September 2011

PANTUN SUNDA


 
Diluhur aya bandéra
Bandéra gambarna panda
Naha kuring kudu éra
Pan ieu téh basa Sunda

Ka Cianjur lalayaran
Mésér tomat loba kacida
Hatu dulur sasarengan
Ngarumat budaya Sunda

Baju teh pan diséwakeun
Diséwakeun ku indung sia
Basa Sunda sok atuh gunakeun
Saeuncan diaku ku Malaysia

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...