Saturday, 17 September 2011

3 SYARAT TIMNAS SANGKAN MEUNANG!




Aya 3 syarat TIMNAS Indonesia mun hayang meunang :
1. Ganti pelatihna !
2. Ganti pamaena na!
3. Ganti bola na ku bola beklen atawa cina éncrak !

Ku Abi Faturachman Hanifah di Forrum PUGER’s Pasundan

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...