Sabtu, 14 Januari 2012

Lembur kuring

Mangsa wanci geus reup reupan..
Halimun gunung mimiti nyimbutan lembur..
Tongeret lir mere tanggara..
Marengan hibarna cahaya layung..
Mapag datangna indung peuting

Kuring ngajanteng salila lila..
Neuteup runggunukna pilemburan..
Nu kalingkung ngeplakna pasawahan..
Tempat kuring reureuh..
Tempat kuring macangkrama jeung baraya..

Lembur kuring...
Sanajan ayana di tepis wiring..
Kuring bagja...
Dilahirkeun di sarakan pamidangan..
Nu nyuguhkeun katengtreman..
Waas...

1 komentar:

  1. lembur sikngkur di lingkung ku pagunungan.dina waktu pasosore,tonggeret mimiti rame,nandakeun sore dek pamit,ngabagyakeun datang burit.layung koneng mimiti tembong hibar caang tibelah kulon,nganteurkeun surya rek indit,ditembangan ku sora azan.ngajak ngalaksanakeun kawajiban ,

    BalasHapus

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...