Saturday, 17 September 2011

KIDUNG KARUNGSING


kidung karungsing nu mipinding haté kuring nu keur geuring
aya bagja karasa sanajan ukur kalangkang
duh panutan..... naha teungteuingeun ka awaking
rasa katresna jadi raheut na dada
raga mawa tugeunah dina manah
naha beut muragkeun ci soca kacinta
kuring nu ngahaliring tiap peuting
nya nyambat anjeun duh ceu euntinnnnnnnn

Ku: Dahyo Ora Kav Fox di Forrum PUGER’s Pasundan

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...