Friday, 16 September 2011

Beurit gé Sakola


Dina hiji peuting aya indung beurit jeung anakna keur leleson di kenténg imahna Ki Sunda Sawawa....
éta anak beurit ningali lalay ngaliwat luhureun sirahna...


Anak beurit : "Ema...éta naon naon nu ngapung ??"
Indung beurit : "Lalay sujang éta teh ngarana.."
ANak beurit : "naha beungeutna mirip beuriti??"
Indung beurit : "éta teh masih sajenis beurit ngan manéhna nyakola nyokot bagian penerbangan!" ceuk indung beurit bari teu kireum-kireum
Anak Beurit : "Ooooh!!"

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...