Saturday, 3 September 2011

Bayawak Galak (A)

Karya : Rohyatna Yatna
Aya karya akang anyar. BAYAWAK GALAK. 
Aya bayawak galak anakan salapan. Dalapan gagalacangan ngala kadaharan aya gaang, anak hayam ah sagala. Dasar ngaran ngaran bayawak anakan mah galak kajalma. Malahanan kajalma harak kabayawak mah tara lana ngahakan.
Naha mangsa datang randa atawa parawan mah bayawak galak haranga kalah kakarayapan hayang nyam-nyam. 
Anakna datang "bapa..bapa tah mamah datang !". Bayawak galak asa kahalang...halang hayang kaparawan atawa randa garagal ....ah bayawak maca calawak !!!...akang ngarangna hah..hahan sabab baham akang asa ragrag...ha..ha..

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...