Saturday, 3 September 2011

Farmville versi Sunda

Ku : Apundht T'laknathdhttz-nightmare Sevenfoldimsz
 
Bapa si Udin gering ripuh, kabeh dikumpulkeun.

bapa udin : "Araya kabeh??"
udin : "Aya Pa"
bapa udin : "hampura bapa"
udin :"tong nyarios kitu, sing eling" (padahal ngarep2 warisan)
bapa udin : "bisi bapa maot, bapa nitip villa, kebon, sapi 3"
udin : "udin teu ngarep2 nu kitu" (jero hate, yes yes! )
bapa udin : "kade kebon ulah poho nyebor, sapi ulah teu diparaban"
udin : "mangga ari percanten mah, dimana villa, kebon, jeung sapina?"
bapa udin : "NA FESBUK, ke dibere paswordna (farmville)"

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...