Saturday, 27 August 2011

RUMASA


mun peuting teu daek meuting
datang mangsa beurang ngadon haredang
panon ngicep ukur sakicep
ngecap basa ukur sakecap

umur geus tunggang gunung
awak rajet hese ngejat
nu rek munut geus siap-siap
rek kamana atuh lumpat

geuningan umur teh ukur heureuyan
kamari asa cikeneh ayeuna geus erek mulang
kaduhung teu manggih tungtung
mangsa katukang moal kawilang

duh...gusti..hampura abdi!!
rumaos diri hamo pinu ku dosa!!
tebihkeun abdi ti siksa kubur!!
tebihkeun abdi ti siksa qiamat!!
tebihkeun abdi ti siksa naraka!!

naha atuh bet sieun disiksa?
ari hirup salawasna nyieun dosa...
kasaha urang menta hampura
Nya ka Allah nu Maha Kawasa

Karya : Abah Kabayan 

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...