Friday, 26 August 2011

mapag 1 Syawal 1432 H


tina weningna ati nu suci ..
mumunggangna rasa nu ageung karumasa
bok bilih salami urang macangkrama
aya tutur saur nu teu kaukur ..
lampah nu kirang merenah
lisan atanapi tulisan nu ngaraheutkeun manah
di bulan nu pinuh barokah ieu.. urang silih lubarkeun
mugi luntur qolbu jembar pangampura.
neda pangapunten samudayaning kalelepatan
boh anu karaos.. atanapi nu teu karaos..
hayu urang mapag 1 Syawal 1432 H
ku kabungahan tur kaikhlasan manah.
mugia shaum urang mabrur.. Amiin..

Di Cutat Ku : Ki Sunda Sawawa

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...