Friday, 26 August 2011

KUPAT TAHU (SILOKA)

Ku : Abah Kabayan


K iwari tinggal lalaku diri
U dagan hirup geusan mawa mangfaat
P uasa nu jadi saksina
A yeuna tinggal kalangkang
T emprakeun hampura kanu Kawasa

L ur-larna jalma manggih kabungah
E stuning poho kana jati dirina
B eak sagala rupa peryoga
A latan nembrakeun rasa kanyaah
R aray marahmay pinuh kasedih
A nging ngarep silih hampura
N atrat kagurat dina manah sewang-sewangan

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...