Friday, 12 August 2011

Balebat Pangharepan

Ku : Ki sunda Sawawa

Geulis..
lebah mana simpe nu teu mepende..??
pan ayeuna tilu wanci sineger na balandongan
handapeun kalakay janur nu ngajirim pasanggiri
antara kuring jeung anjeun nu nyanding
lebah kalangkang lamunan urang.

Geulis..
kaca pamungkas lalakon urang
geus kailo ku rasa sono
nu kiwari minuhan kasieup rangkulan anjeun.
marengan jentrengna kacapi suling

Geulis..
geus meujeuhna urang beber layar tarik jangkar
nyimpaykeun jaladri kaasih nu geus lila eunteup
hayu urang lalayaran dina ngeplakna sagara kaheman
meungpeung balebat can datang nembongan

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...