Wednesday, 25 May 2011

PSSI - Siloka



P. unten pisan ka papayung agung anu palalinter..
S. ing emut kana purwadaksina..
S. sangsi ti FIFA geus nanggoh payuneun
I. calkeun égo masing masing demi kapentingan nasional.

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...