Sunday, 8 May 2011

Teu Kudu Bingung

Ki Sunda : disidik-sidik ti tadi Abah mani siga keur bingung. Aya naon Bah ?
Abah Kabayan : nya éta keur bingung, rék ka rumah sakit poho deui jalanna..
Ki Sunda : maké bingung sagala, teu apal jalan mah cicing we Abah di tengah jalan, engké ogé aya nu nganteurkeun geura.
Abah Kabayan : na bet bisa kitu Ki ??
Ki Sunda : kapan engké Abah kasenggol, pastina gé bakal dianteurkeun ka rumah sakit ...
Abah Kabayan : ditalipak siah ku aing... !!!!
Ki Sunda : Haaaaahahahahaha.. tong napsu Bah..!! ( bari lumpat )
Teu Kudu Bingung

Ki Sunda : disidik-sidik ti tadi Abah mani siga keur bingung. Aya naon Bah ?
Abah Kabayan : nya éta keur bingung, rék ka rumah sakit poho deui jalanna..
Ki Sunda : maké bingung sagala, teu apal jalan mah cicing we Abah di tengah jalan, engké ogé aya nu nganteurkeun geura.
Abah Kabayan : na bet bisa kitu Ki ??
Ki Sunda : kapan engké Abah kasenggol, pastina gé bakal dianteurkeun ka rumah sakit ...
Abah Kabayan : ditalipak siah ku aing... !!!!
Ki Sunda : Haaaaahahahahaha.. tong napsu Bah..!! ( bari lumpat )

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...