Sunday, 8 May 2011

Gambarna Rasa


Jungjunan nu kapiasih...

Teu aya saur ti kapungkur, carita ti baheula, ku téga salira nyangsara jalmi anu leres leres micinta.. 

miceun tineung tidiri Akang..ngarawu asih tinu leuwih...

Nyai...

Tuh saksina gunung tilu.. lamu Akang jalir jangji..

Mun nyai tetep cangcaya... geura beulah dada Akang...

...
Ieu salah sahiji conto bahasa gambarna rasa, sok sanajan kaasup sederhana, tapi kawilang endah lamun seug dilenyepan..


No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...