Wednesday, 25 May 2011

Lulus Ujian - Siloka


H. até deg degan..
A. ngen ratug tutunggulan..
S. ieun jeung hariwang pagaliwota
I. nggis hasil jerih payah teu nyugemakeun
L. ebar temen mun nepi ka ngulang deui.

U. jian geus kaliwat.. hasilna geus katarima..
J. alan jalan pinuh ku anu urak urakan
I. tu ieu pada namplokeun kabungah
A. ya nu silih corétan..
N. ajan ngarumpak aturan..

N. gan hanjakal....
A. ya rintangan nu baris ngahadang
S. ulit nyiar pagawean..
I. jazah teh ampir teu aya gunana
O. ngkoh lamun aya ogé kudu bari sugak sogok
N. u jumlahna luar biasa..
A. ntukna kapaksa nganggur
L. ungsé... izajah teh ngan ukur jadi pajangan..

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...