Wednesday, 11 May 2011

Citarum (Lenyepaneun)


Mun pareng keur usum hujan
Citarum sok ngabeukahan

Ci Eunteung nu jadi korban

Unggal waktu kabanjiran


...
Rahayat teu walakaya
Ngan ukur ngumbar cimata

Teu kuat nadang cocoba

Ngarénghap bangun dareuda


Cumeluk ka pamaréntah

Énggal ngadamel tarékah

Citarum pinuh ku runtah

Nu jadi biang musibah

Cutatan : Ki Sunda Sawawa

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...