Tuesday, 10 May 2011

Puisi Heureuy!

Sanajan gurat katresna teu pernah nyambung
Tapi kahéman mah tetep manteng
Sanajan malati geus mimiti layu
Tapi seungitna mah masih nyambuang
Sageulisna wanoja, hitutna mah angger bau... hehehe

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...