Friday, 7 January 2011

Hariring Nu Kungsi Nyanding



Purnama nu kungsi nyanding
Ayeuna urang ditepangkeun deui
Anu kungsi kapiati
Kiwari datang ka buruan deui

Hariring nu kungsi nyanding
Ayeuna datang ngahaleuang deui
Hayu pataréma leungeun
Cacapkeun meungpeung aya kasempetan

Ayeuna mangsa nu éndah
Hayu urang suka bungah
Caang bulan opat belas
Narawangan ati bangblas

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...