Friday, 7 January 2011

Di langit Bandung Bulan keur mayung



Jang peuting geus ngalingkup
Ngarungkupan dayeuh bandung, anu hibar sinar lampu

Panto haté geus narutup
Mipindingan kawih asih, anu halon tur halimpu..

Geus paanggang geuning urang pajauh
Rek kasaha diri nyungkem nyalu'uh

Nu disungsi geuning nu diteangan
Duh ieung teu tembong tembong, geuning taya ngiberan

Di lalangit.. langit bandung
Ngempur hurung, bulan keur mayung..

Di lelemah.. lemah bandung
Kapidandung... kapidangdung..diri ditundung...

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...