Friday, 7 January 2011

Kembang Balébat



Bagéa kembang balébat
Di taman mandalapurwa
Naon bacaeun ayeuna
Maca beurang.. ku beurangna
Ngaji peuting.. ku peutingna
Dereseun na papantunan

Da hirup ngan sakolépat
Di udag udag balébat
Ditutur tutur ku layung
Ngalungsar diperjalanan
Engké atawa isukan..
Duka téh teuing...

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...