Tuesday, 28 December 2010

LAMUN JADI PRÉSIDÉN



Dongeng Mojang Priyangan

Abah Kabayan: "Cik abah rék nanya lamun kisunda kaparengkeun jadi PRÉSIDÉN boga frogram naon keur ngamajukeun nagara Indonesia?”

Kisunda:"Wah lamun aki jadi présidén rék ngalaksanakeun program,... Kahiji widang Ékonomi kabéh anu ngagur rék dibéré gawé, aki2 jeung  nini2 arék di pansiun,.....Kadua widang insfratuktur arék nyieun jambatan antar pulo,....Katilu widang hukum anu koruptor rék di hukum sabeurat beuratna, teu pira rék dititah nyuhun batu 5 kwintal 10 jameun, ........Ka opat widang olahraga, keur kamajuan PSSI rék ngolo présidén Inggris sangkan timnas inggris daék jadi WNI,....
Cik ari Abah lamun jadi présidén rék kumaha?” (bari légég hayang  disebut pinter)

Abah Kabayan: "Ah, abah mah moal loba... hiji wéh tapi geudé manfaatna"

Kisunda: "Cik naon?” (nganggap remeh)

Abah Kabayan: "Abah mah begitu dilantik soréna rek ngarujuk Kisunda ka rumah sakit jiwa, lantaran hariwang ngalamuna tarik teuing"

Kisunda:”..!¿?$ (Amek bari kekerot)

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...