Tuesday, 28 December 2010

BOLA MANIA

Peupeujeuh Ki Sunda Sawawa

B. ebaskeun sagala kakesel haté
O. mat.. tong terus jadi pikiran
L. antaran moal ngadak ngadak bsa dibalikan deui
A. nu ahirna cilaka ku pamolah sorangan

M. ending urang pada ngado'akeun
A. ya kénéh waktu keur malesna
N. ajan rada beurat keur mayarna
I. ndonesia mudah mudahan sing meunang
A. mbeh sakumna rahayat ngarasa bagja

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...