Tuesday, 28 December 2010

DASAR TEU NASIONALIS

 Dongeng Ku : Mojang Priyangan

Tadi peuting ngadadak jempling satutasna tim maen bal Indonesia eleh ku Malaysia
Karek ge acara rengse aya anu aneh di imah na Abah kabayan mah
Kadenge surak eak eakan..

Kadenge, Nyi Iteng suraak kitu deui Abah kabayan mah teu sirik na ajrag ajaragan bangun anu atoh pisan.. Puguh we keur tatanggana mah aneheun batur sedih ari ieu mah ngadon susurakan
Keur Kisunda minangka tatangga deukeut ngarasa keuheul baturmah muyung ieu ngadon susurakan
Teu antap warah kisunda ngajorak ka imah Abah kabayan bari pok "Dasar sia mah teu nasionalis ngadon ngadukung malaysia,."

Ngadadak Abah repeh tuluy nanya " Eeh nya saha anu ngadukung malaysia ?"
Kisunda: "Ari nyaneh bieu batur sedih kalah surak jiga anu atoh"
Abah : "Heuheuy deudeuh na da Abah mah teu lalajo bal, tapi keur ngintip beurit asup kana senteg, nya blus teh asup..heuheu..kuring atoh geus 3 jam ngadepong ngintip..pek hasil..hehe
Kisunda ngaleos campur gendok..Cag ah..

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...