Friday, 24 December 2010

BEDA KAYAKINAN

Dongeng ku Mojang Priyangan


Abah :"Kisunda kunaon bet batal nikah?
Kisunda : "Nyeta kuring jeung kabogoh beda kayakinan"
Abah : "Ooh..beda agama maksadna?"
Kisunda : "Sanes, beda kayakinan wungkul. Aki yakin aki teh kasep. Tapi kabogoh aki teu yakineun."

2 comments:

  1. hahaha... ulah pisan nikah mun beda kayakinan.
    bujeng2 nu beda nu sakayinan ge kadang paketrok

    ReplyDelete
  2. sumuhun kang..hahaha...aya weh nya heureuy na..

    ReplyDelete

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...