Rabu, 04 Januari 2012

Sisindiran "Duda"

koloyong kapal udara
katingal matak waasna
sok hoyong wanoh jeung duda
hanjakal anakna lima


ngaronda di leuwi panjang
aya domba nu dibawa
karunya neng Bibie Dayank
meunang duda anakna loba


Anak domba dahar saladah
papanting beda jeung balanak
Anak loba teu masalah
Nu penting dudana jinak


seureuh beureum -seureuh beureum
aya kuda di kaki lima
Riweuh meureun riweuh meureun
Komo duda anakna lima


Dicutat deui ti Forrum Puger's Pasundan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...