Thursday, 29 September 2011

Tai Kotok

Kamari soré si Kabayan jalan-jalan ka kebon awi....

Dipéngkolan sukuna rék nincak tai kotok, tapi teu jadi,,,,,,,,,,

Teu lila si kabayan panasaran kana éta tai kotok nu tadi ka ajlengan, tuluy balik deui. Geus deukeut ditingali tai kotok tadi téh...

"rupana mah siga tai kotok?!" ceuk si kabayan bari ngadeukeutan. Panasaran trus diambuan....

"Bauna gé jiga tai kotok..?!" Bari ungas ingus. Panasaran kénéh terus di colék saeutik...

"Jiga tai kotok gening...?!" Bari dicabakan éta tai kotok teh. Can leungit kapanasaran, terus diasaan ku si Kabayan bari diletak saeutik...

"Rasana gé jiga tai kotok...?!" Bari mikir. Teu kungsi lila Kabayan ngagorowok,,,,,,,,,



"ANJIIIIIIIIIIIR, beneran tai kotok, untung teu katincak...!!!" 


Ku: Akang Asep Di Forrum PUGER’s Pasundan

1 comment:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=BWVOC0IXdUQ

    ReplyDelete

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...