Selasa, 06 September 2011

Heureuy Ki Sunda - Bidan Teu Propesional


Ki Sunda : Kasebeleun pisan bidan teh, pamajikan urang rek ngalahirkeun teu ditarima, kalah sina balik deui...

Abah Kabayan : Naha bidan teh teu propesional pisan, make teu ditarima sagala..??Ki Sunda: Enya... cenah da karek oge nyiram...

Abah Kabayan : jurig atah teh… boro dihaminan.. ( bari nyusutan leho )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...