Wednesday, 7 September 2011

Ciri-ciri Jalma Tina Pasemonna


kaayaan jalma mah bisa kaciri tina pasemonna..
lamun pasemon marahmay, nandakeun hade hatena.
lamun pasemon camberut, nandakeun hatena kusut.
sategesna, pasemon teh jandelana hate.

tapi lamun bujurna bitu, nandakeun keur ngawelu..
kudu gancang nutup irung.. bauuuuu....!!!

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...