Kamis, 29 September 2011

CACING KREMI VS BILATUNG



Ki sunda: "Bah aya kénéh??"

Abah : "Aya kénéh naon Ki?

Ki Sunda : "Éta cacing kremi dina bujur Abah?"

Abah : "Kabeneran keur kosong Ki!"

Ki Sunda : "Mun sesakeun jang Aki?!"

Abah : "Da sugan teh teu butuh..na jang naon??"

Ki sunda : "Nyéta...jang epan ngusep!"

Abah : "Pan biasa na gé sok ngala bilatung tina kulanas Aki!!!"

Ki SUnda: "Cacing kremi Abah mah bangénan!!"

Abah : "Cacing kremi Abah tea atuh..hehehehe!!"



Ku: Abah Kabayan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...