Monday, 5 September 2011

Bi Icih Gabug

kacarita bi icih nuju brobat ka dr kandungan,..

Bi icih : aslmualkm pa dokter,..
dr kndungan : waalikum salam,.mangga calik bu,..
 
bi icih langsung calik

dr kandungan : ya naon bu,..?
Bi icih : kieu pa,..abdi teh tos 10 taun nikah tpi kunaon'a acan keneh gaduh murangkalih,,abdi bade diparios bilih abdi gabug,.
dr kandungan: oh kitu sok atuh ku abdi urng parios,..sok lebet karuangan itu,.....

Trus atuh eta bi icih dipariksa ku pa dokter,,,kacarita beres w eta bi icih dipariksana,..

Bi icih ; kumaha dok hasil pamariosana?
dr kandungan : ibu sehat,rahim ibu oge normal
bi icih : kunaon atu'a dok?
dr kandungan: mungkin caroge ibu nu gabug na,coba caroge na piwarang kadieu, urang parios
 
Bi icih :moal tiasa pan caroge abdi na tos pupus 10 taun katukang pas nikah aya bencna tanah longsor caroge abdi jantn korbna,..

dr kandung : beu ayenmah saran abdi ibu nikah deui atawa ngajablai supaya gaduh murangkalih mah,..tembal dokter (bari gagro kana sirah),..sok abdi bade jadi pelanggana,,(panona dokter muncereng ka bi icih sabab ngarasa dihreykn),.....

Di cutat ku  If' Zultajz di Forrum PUGER's Pasundan

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...