Sunday, 28 August 2011

TUKANG HEUREUY KA HEUREUYAN!

Coretan : Abah Kabayan

 
Bah Kohar katelah di lembur ku bongkokna, tapi manehna katelah oge ku resep ngaheureuykeun lamun aya nu nanya.....

Harita Bah Kohar teh balikeun bari mamawa awi menang ngala ti tegal, papanggih jeung si oded nu keur nunguan pare...

Oded : "Bah tos timana?"

Bah Kohar : "Nya ti tukang deuleun!"

Emh meni genah eta Bah kohar ngajawab pertanyaan si Oded nu memang masih polos...

Oded : "Abah bade kamana?"

Bah Kohar : "Nya ka hareup!"

dua kali tah si oded genok da Bah Kohar ngadon ngaheureuykeun...

Oded : "Ari eta ngala awi ti mana Bah?"

Bah Kohar : "Nya tina puhuna deuleun...!"

geus weh si oded teh teu nanya deui da geuning kalakah nyeuri hate....

teu kungsi lila, Bah kohar ngaliwat deui ka tempat si Oded nu tatadi can kamamana nungguan pare....

Oded :  "Bah....!....Bah!!..."

Bah Kohar : "Naon deuleun??"

Oded : " Tos pendak milarian jarum teh?"

Bah Kohar : "Aduh...si wewelek siah...kadieu siah ditampiling ku ngaing deuleun..."

ngan nu jadi pertanyaan jang Abah sorangan yeuh!!... Naha Bah Kohar make jeung ngambek pas si oded nanya ngenaan neangan jarum??......

1 comment:

  1. KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.

    KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.


    KAMI SEKELUARGA MENGUCAPKAN BANYAK TERIMA KASIH ATAS BANTUANNYA MBAH , NOMOR YANG MBAH BERIKAN/ 4D SGP& HK SAYA DAPAT (350) JUTA ALHAMDULILLAH TEMBUS, SELURUH HUTANG2 SAYA SUDAH SAYA LUNAS DAN KAMI BISAH USAHA LAGI. JIKA ANDA INGIN SEPERTI SAYA HUB MBAH_PURO _085_342_734_904_ terima kasih.

    ReplyDelete

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...