Sunday, 28 August 2011

Naon Sababna?


ku : Cepot Haus Cnta


cepot : naon sabab na manuk bet ngapung ?
gareng : nya boga jangjang atuh..
Cepot : saaaalahhhh
Gareng : nya heueuh.. kabeh manuk ge hiber ku jangjang..
Cepot ; Bedegong siah.. ceuk aing salah ... salah
Gareng : Naon atuh
Cepot : sabab manuk na teu bogaeun duit.. da lamun boga duit mah bakal naek ojeg atawa taxi
Gareng : Gelo siahhhh
Cepot : Eta gening maneh.. cacakan boga suku ari ker boga duit mah apel numpak ojeg.. mun teu boga duit karek lempang
Gareng : Nurus tunjung... (ngaleos)

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...