Sunday, 15 May 2011

TUNGGARA

T. ungkusan katresna
U. kur ngolebat ngajauhan
N. inggalkeun rasa katineung
G. ugupay lir pileuleuyan
G. udawang ngarakrak dada
A. tra guratna tapak tapak cinta
R. enghap napas pinuh tunggara
A. sih teh reuntas di jalan

2 comments:

  1. Seja ngiring uyub di blog abah anu adem,nuhun wangsalna,salam pangwanoh ti Papua.Happy blogging.

    ReplyDelete
  2. Bagea pisa aya tamu ti Papua...mugia urang Papua aya dina ginanjar kawilujengan , Amiin!

    ReplyDelete

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...