Saturday, 16 April 2011

Éling-éling masing éling



  
Nyawa ora kena ditinggal
Badan ora kena di tunda
Badan jasad inggis ku boa
Roh nyawa geus samar rasa


Duka kumaha, naha bet kieu?
Cenah ceuk saha dunya teh murka?
Gening bongan manusa sorangan
Teu nyaho, saha?

Gening cape ki jati
Mépés haté téh bet hésé
Nitip diri iwal ti asih na gusti
Ngan nunda sabda, wawadi ka salira



No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...