Thursday, 10 March 2011

Pantun Kisunda

Entong hayang rujak gedang..
Ipis kulit kandel cangkang..
Tong hayang ka bah Kabayan
Pedit duit getol nganjang...

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...