Friday, 4 March 2011

Impo jongklok

Ku: Ki Sunda Sawawa

Abah : ki ari obat keur panyakit bronchitis naon nya ..??
Kisunda : ah.. gampang atuh obat keur panyakit kitu mah,
Abah : na naon ki obatna..??.
Kisunda : ku caruluk geura, babaturan aki oge gering kitu, diobatan ku caruluk..
Abah : ah.. hade pisan tah impo teh, meureunan ayeuna sehat nya ki..??
Ksunda : Alhamdulillah geus rada lila dikuburna oge, da tuluy maot..
Abah : piraku ku dewek kudu di tampiling mah siah... ( bari muncereng )
Kisunda : haaaahahahahahaah.... eit.. ku aki di takis..

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...