Tuesday, 16 August 2011

Kalakuan nu Pesbukan

Lamun pirajeunan nitenan nu keur pesbukan mun tea mah di kamera, estu matak pikaseurieun, sabab dibandungan teh pasemonna : mimitina bebelengehan sorangan, tuluy nyikikik, teu lila ti dinya tuluy nyakakak, kadieunakeun reketek baeud jiga nu mangih kaambek, ahirna mah nginghak weh ceurik. Padahal nu maturan teh ngan ukur monitor jeung bungbengna kalimat anu rabeng ti ditu ti dieu.

Malahan mah sakali waktu aya anu ceurik meureunan tarik teuing, antukna mani rabul tatangga anu deukeut nepungan da bisi pasea jeung dulurna..

hehehe... dasar piseurieun wungkul..

1 comment:

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...