Monday, 23 May 2011

Asih panganggeusan "



Haté was was..
Niat rék wakca kedal .. meneran sareupna
Ngarah isuk, tanjakan henteu jadi liliwatan cimata

Hanjakal ..
Kembang cangkring ngangahalangan paniatan
nyingraykeun tegér haté nu ngait handapeun halis

Padahal...
Congo jodo nu ngaputan implengan
ngukuntit pangharepan nu ririakan dina dada

Ayeuna...
waktu jajangkung miteskeun peuting
Simpay harupat geus nilemkeun jangji urang
Hampura... lain akang cidra..

Heheheh... enya kitu ...??

No comments:

Post a Comment

Hatur nuhun kana koméntarna, langkung payus pami koméntarna ngenaan posting nu nuju dibahas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...